Maleri, indeks og salg

Hovedsider

nysksriving 9.12.23

Alle maleriene vil uansett om de er solgt, eller påtenkt å skulle selges, vil potensielt komme med i trykksaker, postkort, håndkolorerte varianter, og som illustrasjon i begrepskortstokker. Maleriene får derved sine nye titler (navn) som her ofte vil bli presentert i ordkapper (ordinnramming- farget digital innramming med et orduttrykk). Det lages også nye malerier som etterhvert kommer med i indeksen.

Det som er kommet til, siden jeg begynnte å ha utstillinger i år 2000, er nå forståelsen av konsept. Konsepter er begreper, som igjen er det hinsides ord og titler. Maleriene skal altså sammen med sin tittel/ordkappe representere enkelt- begreper/konsepter. I kortstokker vil nummerering eller bokstavkoder sees sammen med det illustrerende maleriet.

I

vil det bli mulig å navigere etter enkeltmalerier. Det vil ta tid å bygge det gode indekssystemet, slik at det oversikt blir overkommelig. Malerier i ordinnramming kalles også «ordbilder».

For å finne frem i mengden, og til det enkelte maleriet, er det flere måter det er ordnet etter; som tittel, malerigrupperingens puljeinndeling, størrelser, utstillingsted, nummer i kortstokk, alfabetiske rekkefølger, nyutlagte ordbilder etter dato.

Et øyeblikks favoritt bilde; 28.11. 2023

h:76 x b:100 cm akryl på plate m ramme sted Atelier Woxen gård Prisant. kr. 6.800


Josefinegt 12

Lindern

Sønsteby gård, Svelvik

Stående smale

7 malerier ulike størrelser. Alle innrammet

i rammer

Alle maleriene er malt med Akryl på lerret

30×120 cm i rammer

Ennå ikke fått titler

Det store er 140x140cm De andre er 60x80cm.

Mest større bilder

120 x 100 cm på lerret

Midt i malen.